"BEN FATTO"


È MEGLIO CHE


"BEN DETTO "

20

Години

Искуство

Кои сме ние?

Квалитетна изработка
Иновативност

Blueinvest каде искуството се спојува со иновативноста, а вашите градежни соништа стануваат реалност. Ние сме посветен тим од професионалци, посветени на испорака на исклучителни градежни решенија за сите ваши станбени и комерцијални потреби.

Наши проекти

Архитектонско дело со бројни зелени површини за пријатна атмосфера за жителите.

Овој модерен и урбан комплекс создаден со голема инспирација и внимание, има за цел да ги задоволи барањата на денешниот начин на живеење и да ја разубави околината.

Фокус на дизајн

Еколошки решенија

Премиум локација

Повеќе за Blue Residence

Комфорно и спокојно домување.

Бројни зелени површини кои формираат пријатна атмосфера за жителите. Дизајнот на комплексот е внимателно реализиран да се грижи за живеењето на своите станари. Од посебно детско игралиште, до приватен паркинг за твојот велосипед, сѐ тоа споено со зеленилото – е домот кој ти е потребен

Фокус на дизајн

Еколошки решенија

Премиум локација

Повеќе за Residence Cento

Употреба на најквалитетен материјал за внатрешната градба на објектот

Удобен живот со добра термоизолација, звучна изолација, електрична инсталација, водовод и канализација, хидроизолација, фасаден систем, санитарија, паркет, врати, прозорски систем, и лифтови.

Фокус на дизајн

Еколошки решенија

Квалитет на материјали

Повеќе за Residence Cento

Големина на станови за секој вкус!

Blue residence со своите различни големини на станови е совршен избор за сите генерации и плени со својот пријатен изглед и удобност.

Фокус на удобност

Фокус на функционалност

Квалитет на материјали

Повеќе за Blue Residence

Изведба на самостојни куќи по ваша визија!

Blueinvest ги гради вашите соништа за семејно домување. Вашата идеја за куќа е наша реализација.

Фокус на удобност

Фокус на функционалност

Квалитет на материјали

Повеќе за Куќи

Нашите проекти

BLUE RESIDENCE - ПРОЕКТ

RESIDENCE CENTO

RESIDENCE CENTO - ЕКСТЕРИЕР 1

RESIDENCE CENTO - ЕКСТЕРИЕР 2

RESIDENCE CENTO - ЕНТЕРИЕР

BLUE RESIDENCE - ОСНОВИ A1

Џевахир Холдинг - катна гаража

RESIDENCE CENTO - ЕКСТЕРИЕР 3

Куќа

Семејна куќа

Куќа

Стан во Истанбул