Информации за недвижноста

  • Категорија Стан
  • Во градба ГОТОВ
  • Продавач Blueinvest
  • Спецификација Трособен стан, комплетно опремен
  • Вклучено Сауна, турски амам, фитнес, кафетерија, игротека, обезбедување 24/7, внатрешно паркинг место.
  • Цена 115.000 €
  • Контакт